TITULARITAT D’AQUEST WEB
L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres és el titular d’aquest web i, per tant, responsable legal dels seus continguts i les dades dels seus usuaris.

Titular: Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Adreça: Plaça de la Vila, 1. 08392 Sant Andreu de Llavaneres
Contacte:  ajuntament@ajllavaneres.cat
Telèfon: 937 023 600
Dades registrals: Registre d'Ens Locals de la Generalitat de Catalunya
CIF: P0819600H

CONDICIONS DE VENDA D’ENTRADES EN LÍNIA
L'Ajuntament de Andreu de Llavaneres us ofereix un sistema de venda d’entrades en línia. El sistema permet la compra d’entrades per productes. Un cop fet aquest procés es pot fer el pagament a través de targeta de crèdit. Són vàlides tots els tipus de targetes de qualsevol entitat bancària: Visa, Mastercard i Maestro. Després d’acceptar la compra es farà la validació de la targeta i el càrrec. El procés és absolutament confidencial, a través d’una pasarel·la de pagament en línia i únicament l’entitat financera disposarà de la informació de la targeta. Els usuaris registrats disposen d’un espai personal on queden guardades totes les seves compres. Des d’aquest espai es poden imprimir les compres per poder utilitzar-les com a confirmació de compra. Les compres disposen d’un codi d'identificació únic i cada compra només podrà ser utilitzada una vegada. No s’admeten devolucions o canvis, sense prèvia justificació.

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS:
Responsable del tractament: Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Finalitat: Gestionar i donar resposta a la seva sol·licitud
Més informació del tractament de dades: https://ajllavaneres.cat/politica-de-privacitat
Drets de les persones: podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les o suprimir-les, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.
Exercici de drets, a l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, pl. Vila, 1, 08392 de Sant Andreu de Llavaneres o mitjançant l'apartat de tràmits: https://ajllavaneres.cat/tramits